Alingsås FC

UPPDRAG

Som strategisk varumärkespartner har vi varit med Alingsås FC hela resan från födseln 2017, tills dess att de nu går samman med Alingsås IF och bildar Alingsås IF Fotboll. En grymt häftig resa med den främsta damfotbollen i området, från divison 1 till att snudda vid Allsvenskan 2022.

Vi har varit med och skapat hela varumärkeskonceptet och det mesta av marknadsföringen som producerats under åren. Tack för samarbetet så långt AFC!

 

 

 

KUND

ALINGSÅS FC

Ser det bra ut?

Vi hjälper er gärna också. Slå en signal, 072-506 76 97 eller maila, info@rekoo.se

Friskis&Svettis

Uppdrag

Sveriges största friskvårdsvarumärke! En tydlig grafisk profill att jobba med, där vi skapar content till deras träningsanläggning.

Material till marknadsföring, varumärkesmedvetenhet, kampanjer och utsmyckning av lokaler.

Kund

Friskis&Svettis

Kan vi hjälpa till?

Kul! Hör av dig så bokar vi ett möte! 072-506 76 97, info@rekoo.se

38 grader AB

Play Video

Uppdrag

Kunden sålde världens bästa spabad och pooler. I en färghandel. 

Men de ville göra det på ett helt nytt sätt för spabadsbranschen. För de kunder som verkligen uppskattar högsta kvalitet och service. Top of the line design och branschhantverk.

rekoo har varit med och utvecklat det nya varumärket 38 grader från start – inklusive marknadsanalyser, positionering av varumärke, tonalitet, grafisk profil.

I steg två tog vi fram marknadsplan och producerade allt content. Webb, skyltar, dekor och print.

 

kund

38 grader AB

har du en liknande utmaning?

Kontakta Carl – 072-506 76 97, carl@rekoo.se

Colorama Alingsås

Play Video

Uppdrag

Colorama i Alingsås är stans största färghandlare. Med marknadens starkaste erbjudande i ryggen vill man ha ett tydligt sätt att kommunicera detta mot marknaden.

Vi arbetade fram en ny Stor Idé till dem. DU FIXAR DET! VI VET HUR. Ett manifest togs fram och vi byggde vidare med en ny varumärkesplattform och kampanjplan.

Vi skapade content såsom annonser, print, onlinekampanjer, film & foto för att tala om för marknaden att Colorama Alingsås inte säljer färg & penslar etc. De säljer kunskap och lösningar!

Kund

Colorama Alingsås

Har ni en liknande utmaning?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. 072-506 76 97, info@rekoo.se